Tipuri de camere

DELUXE DOUBLE TWIN / Incepand de la 80 euro pe noapte

     Camera Twin Deluxe este spatioasa cu o suprafata de 30 mp, mobilata modern, oferind un plus de confort oaspetilor. Camera Deluxe are doua paturi queen size, baie cu dus, Tv plat, telefon, minibar, uscator de par. Accesul in camera se face cu cartela magnetica. 

Deluxe Double Twin

Deluxe Double Twin

DOUBLE TWIN STANDARD / Incepand de la 70 Euro / noapte

     Camera twin standard este confortabila, mobilata intr-un stil clasic-modern, cu o suprafata de 25 mp. Fiecare camera este dotata cu: doua paturi single, baie cu dus, Tv plat, telefon, minibar, uscator de par. Accesul in camera se face cu cartela magnetica.

Camera Twin Standard

Camera Twin Standard

ATTIC DUBLE STANDARD / Incepand de la 70 Euro pe noapte

     Camera dubla  este o camera cocheta, mobilata intr-un stil classic – modern, ce ofera tot confortul necesar pentru oaspetii nostri. Camera are o suprafata de 22 mp, fiind dotata cu: un pat matrimonial, Tv plat, telefon, minibar, uscator de par. Accesul in camera se face cu cartela magnetica.

Mansarda Camera Dubla

Mansarda Camera Dubla

DOUBLE TWIN ECONOMY / Incepand de la  55 EURO pe  noapte

     Camera dubla economy este o camera cocheta de 25 mp, mobilata intr-un stil clasic modern. Are fereastra spre interiorul hotelului. Fiecare camera este dotata cu: doua paturi single, baie cu dus, Tv plat, telefon, minibar, uscator de par. Accesul in camera se face cu cartela magnetica.

__B_2784.jpg

SINGLE ECONOMY / Incepand de la 45 Euro pe noapte

     Camera single este o camera mica si cocheta, mobilata intr-un stil clasic – modern, ce ofera tot confortul necesar pentru oaspetii nostri. Camera are o suprafata de 15 mp, fiind dotata cu: pat single, Tv plat, telefon, minibar, uscator de par. Accesul in camera se face cu cartela magnetica.

301.1.jpg

 

SUITE / APARTAMENT / Incepand de la 90 Euro pe noapte

     Apartamentul are o suprafata generoasa, de 54mp, fiind ideal atat pentru familii cat si pentru cei care isi doresc o vacanta de lux. Este mobilat intr-un stil classic-modern, avand un dormitor cu doua paturi queen size, baie cu dus, bucatarie si living-room.

__B_2753.jpg
205.3.jpg
 

Termeni de anulare a rezervarii

Daca trebuie sa anulati rezervarea, va rugam sa o faceti cu cel putin 24 de ore inainte de ziua sosirii pentru a evita costuri de anulare.  In cazul platii unui avans anularea trebuie anuntata inainte de data indicata in rezervare pentru a evita pierderea avansului.